Legutóbbi frissítés: 2020. október 2.

Ez a verseny hivatalos honlapjának a kezdő oldala. Az itt található információk hivatalosnak tekinthetők.

Ezen az oldalon keresztül igyekszik a versenybizottság (viszonylag) naprakész tájékoztatást adni, segítséget nyújtani a sikeres pályázat elkészítéséhez és az eredményes felkészüléshez. Itt teszünk közzé a korábbi versenyekre vonatkozó adatokat - beleértve a feladatokról, az eredményekről és az eseményekről szóló tájékoztatásokat.

Az Általános iskola és a Középiskola menüpontok a verseny két (korosztályi) területének kiválasztására szolgálnak. Ez a szétválasztás áttekinthetőbbé teszi a keresést.

A verseny részletes története itt olvasható. Az általános iskolai és a középiskolai versenyek történetének rövid összefoglalói a megfelelő menüpont kiválasztása után találhatók meg.

A névadónkról szóló ismertető pedig csak itt jelenik meg.

A Kapcsolatok - a rendszeres frissítések ellenére is - olykor tartalmaznak már nem üzemelő címeket is. Remélhetőleg így is adnak némi segítséget!

Sajnos újabb rovattal kellett bővítenünk a verseny honlapját. Már két kollégát is elveszítettünk, ráadásul mindkettejüknek meghatározó szerepe volt a történetünkben, egyszerűen "Velünk voltak".

Sikeres keresgélést kíván a honlap minden látogatójának a honlap felelőse:

Theisz György
fizika szaktanácsadó