A felsorolt internet címekhez a versenynek van valami köze

A verseny egyik "gazdája" volt a Fejér Megyei Pedagógiai Szakmai és Szakszolgáltató Intézet (http://www.pedint-szfvar.sulinet.hu/).

A verseny másik "gazdája" az Eötvös Loránd Fizikai Társulat, pontosabban a társulaton belül a Fejér Megyei Csoport.

A Lánczos Kornél Gimnáziummal - megalakulása óta - kitűnő kapcsolatunk van. Az iskola csaknem minden erőforrásával a verseny rendelkezésére áll.

A Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló elsősorban szakmai támogatást nyújt.

A sokszor átnevezett, egykori székesfehérvári Kandó Főiskola (valójában az Óbudai Egyetem - Alba Regia Műszaki Karról van szó) szintén régi partnerünk.

A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola honlapja itt található.

A pályamunkákat a Vörösmarty Mihály Könyvtár (Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.) Pedagógiai Fiókkönyvtára (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. (Művészetek Háza, a régi Barátság Háza) T.: 22/310-589) őrzi az 1995/1996-os tanév óta.

 

Levelezési címek:

A verseny (jelenlegi) felelőse Theisz György fizika szaktanácsadó.

Dr. Ujvári Sándor tanár úr az Eötvös Loránd Fizikai Társulatot több szinten is képviseli, a versenyek kísérleteit (+1-es feladat) rendszerint ő mutatja be, és egyéb feladatokat is ellát, azaz szinte mindent csinál.

Dr. Hudoba György tanár úr a csillagászati témák fő szakértője, de számos más feladatot vállal azon kívül is, hogy az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Fejér Megyei Csoportjában hosszú időn át felelős vezetőként működött.

Bordács Lajos tanár úr (a Lánczos Kornél Gimnázium igazgatója) már évek óta házigazdája a (középiskolai) versenynek; munkája sokrétűsége nehezen volna leírható.

Nagy Kálmán tanár úr (a fiúkollégium nyugalmazott igazgatója) rendszeresen bedolgozik a lebonyolítás során, de tőle kaptunk segítséget többször is, amikor a helyszínnel (például a Barátság Háza saját rendezvénye miatt) gondjaink adódtak.